Tijdelijk de handdoek in de ring. Ik ga een blokje om.

Op 10, 11 en 12 mei was mijn keramiek te vinden op de Kunstroute in Veere. Als gast van Wilmi van de Wouw, was ik samen met Petra Turkenburg te vinden in dit pittoreske dorp aan het Veerse meer. Een zonovergoten feest en een prachtige kick off voor mijn fietsplannen.

Na een tijdje flink doordraaien en bakken geef ik mijn andere grote passie de ruimte. Fietsen. Ook dit jaar staat mijn fiets te wachten, om met 4 tassen en harde banden de wijde wereld in te trekken. Het atelier gaat vanaf half mei tot half juni op slot. De deuren naar een ander soort vrijheid zwaaien open. Deze keer blijf ik dichter bij huis. Het wordt een route langs, over, rondom de grens van Nederland. Hier een daar een uitstapje naar Belgisch of Duits grondgebied. De wenslijst met musea en natuurgebieden wordt al behoorlijk lang. Wish mee luck!