Info & Bestellen

Kies je glazuur

Voor de 1 een eitje voor de ander een urenlang proces van wikken en wegen. Een perfect advies kan ik je niet geven, ga vooral uit van jouw gevoel. Kijk om je heen: welke kleuren komen voor in jouw interieur? Ga je voor levendige kleuren of voor aardtinten? Houd je van hoogglans of eiglans? 1 tip geef ik je mee; wanneer je glazuren voor borden kiest, neem dan een hoogglanzend glazuur. Houd het effen of ga voor de mix & match. Veel kleuren vullen elkaar verrassend aan. Klik HIER om alle glazuren te bekijken

Bestellen & Betalen

Klik op het gewenste item en laat mij via het bestelformulier weten welke hoeveelheid en welk glazuur je wilt. De prijzen staan per item aangegeven. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Een Lottiebakt artikel is duurzaam en kost meer dan je misschien gewend bent. Handwerk is nou eenmaal duurder dan massaproductie. Daar staat tegenover dat al mijn items uniek zijn. Wist je dat grote keramiekfabrieken tot wel 25% van hun productie afkeuren en weggooien. Hoe duur(zaam) is dat? In mijn werkplaats hergebruik ik klei, ben ik zuinig met water, vang glazuurresten op en stook mijn oven zo veel mogelijk overdag om gebruik te maken van zonne-energie. Het belangrijkste is, dat mijn liefde is meegebakken in de kommen, borden, schalen en mokken en dát krijg je er gratis bij!

Grotere aanvragen worden via een offerte aangeboden. Na goedkeuring van de offerte ga ik aan het werk. Wanneer de offerte tijdens de werkzaamheden wordt geannuleerd, breng ik een bedrag in rekening voor de reeds gemaakte uren en materiaalkosten. Hierbij houd ik rekening met de eventuele aanbetaling. Offertes met een bedrag vanaf € 250,- worden in 2 termijnen gefactureerd. 50% na goedkeuring en 50% bij aflevering.

Wanneer je vragen hebt of speciale wensen dan geven we daar samen een draai aan.

Ophalen & verzenden

Het komen ophalen van een bestelling heeft mijn voorkeur, omdat breekbare voorwerpen niet worden vergoed door pakketdiensten. Het is mogelijk om met pin te betalen. Verzendkosten voor bestellingen tot € 100,- zijn voor de kopende partij, dit geldt ook voor de kosten van retourzendingen.

Retourneren

Al het keramiek wordt voor het verlaten van het atelier gecontroleerd. Onverwachte en ongewenste defecten kunnen tot uiterlijk 3 maanden na aankoop worden gemeld. Samen bepalen we wat de beste oplossing is. Na 3 maanden worden items niet gecompenseerd.

B-keuze items worden tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden. B-keuze items worden nooit terug genomen of gecompenseerd.

Voor retailers

Vind je het leuk om met mij samen te werken ? Laat het weten, geven we er samen een draai aan.
Op dit moment zijn mijn producten op onderstaande plekken te koop.

  • Anders nog iets, Barrevoetstraat 3, 2011 WL Haarlem. Mokken Teun en een kleine selectie Schalen Emma.
  • Localdeli, Amstelveenseweg 157 H, 1074 XA Amsterdam. Selectie uit het volledige assortiment.
  • Inproc Koffiebranderij en Theehandel, Denneweg 63, 2514 CD, Den Haag. Mokken Teun en Kommen Cato.
  • In mijn atelier aan de Wilhelminalaan 91 in Hillegom. Het volledige assortiment, hoe kan het anders.