In mei leggen alle vogels een ei.

Waar of niet ? Het rijmt lekker en het is niet helemaal correct. De meeste vogels leggen veel eerder eieren. Laat ik hier maar niet teveel ingaan op klimaat en veranderingen daar omtrent want ik heb een aantal spreekwoordelijke eieren gelegd, voor in de maand mei.

Op 10, 11 en 12 mei is mijn keramiek te vinden op de Kunstroute in Veere. Als gast van Wilmi van de Wouw, ben ik samen met Petra Turkenburg te vinden in dit pittoreske dorp aan het Veerse meer.

Na een tijdje flink doordraaien en bakken geef ik mijn andere grote passie de ruimte. Fietsen. Ook dit jaar staat mijn fiets te wachten, om met 4 tassen en harde banden de wijde wereld in te trekken. Het atelier gaat een maandje op slot. De deuren naar een andere soort vrijheid zwaaien open. Deze keer blijf ik dichter bij huis. Het wordt een route langs, over, rondom de grens van Nederland. Hier een daar een uitstapje naar Belgisch of Duits grondgebied. De wenslijst met musea en natuurgebieden wordt al behoorlijk lang.