Ding dong! Ik ben er weer.

Na een interessante en toch ook onverhoopt frisse en druilerige fietstocht langs en soms letterlijk, op de grens van Nederland, weer op honk. Het werk in mijn atelier is weer opgepakt. Er staat inmiddels een eerste glazuurstook  in de oven.  Ook weer aan de slag binnen de museummuren van het LAM in Lisse waar ik werk als Kijkcoach.

De oven staat niet voor niets aan want  bij mijn vertrek  liet ik een bijna leeg atelier achter. Superfijn, want ook daar doe ik het voor en dat houdt in dat er wat druk op zit want op 6 juli a.s. staat er een evenement gepland in Hillegom.

Het gaat om het Zomerfestival  Kunst in het Park op zaterdag 6 juli. Van 12.00 uur tot 17.00 uur laten  Hillegomse kunstenaars,  in het Elsbroekpark, hun beste items zien. Mijn bijdrage bestaat uit grote schalen , een selectie Kommen Cato, van XS tot XL  en een hoeveelheid vazen in verschillende maten en kleuren.

Je snapt dat mijn tip voor een inspirerende zaterdag is, “Komt allen naar Hillegom en geniet van een mooie dag in het Elsbroepark!”

Ik hoop je daar te zien en te spreken rondom mijn kraam  met  “rugnummer”6.