Disclaimer

Intellectuele eigendomsrechten

Deze website, met alle onderdelen daarvan, zoals foto’s, logo en teksten, zijn eigendom van Lottie bakt en worden beschermd door de auteurswet.
Reproductie, afdrukken en distributie van afbeeldingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lottie is verboden

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Lottie aan deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie, die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Lottie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade, die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Lottie behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Nieuws & inspiratie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang styling inspiratie, geplande activiteiten zoals deelname aan markten of een Open Atelier. Maar ook nieuwe producten of glazuren, B-keuze verkoop en grote en kleine wetenswaardigheden uit het leven van een fietsende keramiste.