Nieuws & Inspiratie2024-09-25T16:42:43+00:00

Nieuws & Inspiratie

Lottie Bakt servies voor elke dag.

Een bevriende pottenbakker zei ooit dat opvallend veel keramisten keukenprinsessen/prinsen zijn. Ik ben geen uitzondering op de regel. Als je je best doet om iets lekkers op tafel te zetten zit de finishing touch vaak in de manier hoe je een gerecht opdient. Een schaal, kom, bord of mok die precies past qua kleur en vorm.  Ben je op zoek naar meer inspiratie, bezoek dan ook mijn Instagram account, dewitlottie  / Lottie bakt Keramiek.

Zelf zoek en vind ik inspiratie in veel vormen en plekken; goed gezelschap, fietsen, tuinen, musea, styling magazines, Instagram, andere keramisten, interieur bladen, contact met klanten, workshops en cursussen.  Op deze pagina laat ik beelden zien van mijn ‘keramiek in actie’ en over activiteiten, nieuwe producten en glazuren. Een blauwe kom met yoghurt en aardbeien of een zachtgeel bord met een groene salade.

Nieuws & inspiratie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang styling inspiratie, geplande activiteiten zoals deelname aan markten of een Open Atelier. Maar ook nieuwe producten of glazuren, B-keuze verkoop en grote en kleine wetenswaardigheden uit het leven van een fietsende keramiste.

Ga naar de bovenkant